Inschrijven


Wil je je kind inschrijven in het eerste of het tweede jaar van de A-stroom dan vind je hieronder antwoorden op je vragen. Is er nog iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Image
Vanaf wanneer kan je je kind inschrijven in 1A?

Xplore zal voor schooljaar 2023 – 2024 samen met alle secundaire scholen van Schoten en Brasschaat met een algemeen aanmeldsysteem werken voor het eerste jaar A-stroom

Je kan aanmelden van maandag 27 maart 2023 om 12.00 uur tot en met vrijdag 21 april 2023 om 12.00 uur. Er is geen tijdsdruk. Het tijdstip waarop je aanmeldt heeft geen invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Wij voorzien 40 plaatsen in 1A. In principe zal iedereen die Xplore als voorkeurschool opgeeft een plaats kunnen krijgen.

Uiterlijk op 15 mei 2023 ontvang je bericht aan welke school jouw kind is toegewezen. Je ontvangt een ticket via mail waarmee je je kind dan effectief kan gaan inschrijven.

We organiseren voldoende infomomenten vanuit de gemeente én de school om de procedure vlot te laten verlopen. Download hier de brochure van de gemeente Schoten.

We wensen jouw kind een fijne start!

MIDDENSCHOOL XPLORE

dé innovatieve middenschool

Emiel Blangenoisstraat 6
2900 Schoten

(03)641 94 81

info@go-xplore.be

INVENTO SCHOLENGROEP

Scholengroep van het GO! in de Antwerpse voorkempen.

Logo Invento

SOCIAL MEDIA

Bezoek zeker ook onze Facebook- en Instagram-pagina:

Logo Facebook Logo Instagram

INSCHRIJVEN

Wil je je kind inschrijven in onze fijne middenschool? Via de onderstaande knop kom je precies te weten hoe dat in het werk gaat.

Schrijf nu in